Home

Afspraak maken

Diensten

over Verso

contact

MENU

Hair

Ladies

Mooi haar is belangrijk! Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. En dat is precies de kracht van Verso Hairdesign. Verso is geen standaard kapsalon. Wij zijn veel meer dan dat! In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. We geven altijd een eerlijk advies, ook als je dat soms niet wilt horen of als dat anders is dan je zelf hebt bedacht ;-)!

Hair

Men

Matthew Doorman de papa van June is inmiddels ook in de salon te zien. 1,5 jaar geleden is hij gestart met de Barber School Amsterdam en inmiddels afgerond. Zijn focus ligt dan alleen bij de mannen. Dit zorgt voor een leuke vibe in de salon. We hebben inmiddels een deel van de salon ingericht als Barber Shop. Mannen kunnen terecht voor knippen, faden, scheren of een echte luxery gentleman’s treatment.

Nails

Luxury

Voor mooie verzorgde nagels biedt Verso Naildesign jou de allerbeste oplossingen! Voor versteviging en verlenging van je nagels moet je bij ons zijn.

Wij werken onder andere met CND Shellac: de nieuwe revolutionaire technologie die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. CND Shellac breng je aan als een lak en het wordt UV uitgehard. Het  ziet er niet alleen heel natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. En hoe fijn: je hebt er maar liefst 14 dagen lang plezier van.

DIY

Workshops

Verso biedt diverse leerzame en vooral inspirerende workshops aan. De rode draad door al onze workshops is: DIY (Do It Yourself). Laat je inspireren door de omgeving, door ons team en voel de energie bruisen! Wil jij leren hoe je de perfecte krullen bij jezelf maakt voor een avondje uit… Of weet je nog steeds niet goed welke kleur make up het beste bij je staat?

Wij helpen je op weg en leren je de fijne kneepjes van ons vak. Helemaal nieuw is dat we samenwerken met professionals op het gebied van sport, mind, food and friends. We stellen de workshops zo samen dat je net dat stapje verder durft te gaan dan dat je vooraf dacht. Dus: laat los, geef je over en meld je snel aan! Vraag ons gerust naar de planning. Er is altijd wel een workshop die bij jou past.

Huur

Verso

Je kunt Verso huren voor jouw training, workshop of meeting.
Zoek jij een meer dan creatieve omgeving? Verso is een stoere ruimte, strak, modern en voorzien van alle gemakken. Creativiteit voert de boventoon. Het is een te gekke plek voor workshops, trainingen en natuurlijk (kappers)educatie. Meer weten? Neem dan even contact op met Joy. Ze helpt je graag verder.